Резервоари / Септични ями / Изгребни ями

No ACF gallery field data found

В допълнение на инсталирани малки пречиствателни станции може да се използват вкопани резервоари за съхранение ( 1500 л / 3000 л / 5000 л) и последващо използване на изходящите води. Предлаганите съдове са подходящи за използване като септични и изгребни ями, тъй като са с подходяща структура структура за подземен монтаж, не изискват изграждане на „обсаден кожух”, нуждаят се единствено от подложен бетон и засипване с рохка пръст или пясък в непосредствена близост до съоръжението (до 30 см). Към резервоарите има възможност да се инсталира допълнително телескопично удължение (60 см).

При необходимост от изграждане на индустриални резервоари с по-голям обем можем да предложим на вашето внимание модулни надземни резервоари (30 -3000 м3) от пластмаса подсилена с фибростъкло. Предимствата на предлагания продукт са висока корозоустойчивост, лесно изграждане, ниската стойност на СМР, възможност за преместване, както и широкия спектър от приложения който той има, а именно съхранение на битово-фекални, индустриални и питейни води, утайки, земеделски продукти и др. При желание от страна на клиента е възможно приспособяването на резервоарите за работа като усреднители, вторични утаители, биобасейни и утайкоуплътнители.

 

Може да се нуждаете също от

Малки пречиствателни станции 1-20 ЕЖ

Предлаганият тип пречиствателни станции е предназначен за третиране на битови отпадъчни води формирани като резултат от използването на питейна вода за посрещане на домакински и хигиенни нужди в дома или офиса (от кухненски дейности, тоалетни, душове, измиване и др.). Станциите „SBR” са идеално решение при липса на връзка с централизирана канализационна система и...

Научете повече ↠
Комплексно обслужване

С цел цялостна грижа за клиента и неговата тотална неангажираност с работата на пречиствателните станции предлагаме цялостно комплексно обслужване включващо:
- Консултации и съдействие при подготовката на документацията необходима за получаване на разрешително за заустване на пречистени води
- Проектиране
- Извършване на мониторинг и...

Научете повече ↠
Безплатна консултация