Силоз за добавяне на вар TDC

No ACF gallery field data found

Силозът за добавяне на вар TDC® е изработен от неръждаема стомана, разполага с транспортиращ шнек, вибрационно устройство и система за подаване на компресиран въздух предотвратяващи запушване на системата и измервателен уред, който отчита наличието на вар и предотвратява работа на шнека без наличие на материал. Предлаганото оборудване е специално проектирано с цел улеснено дозиране на вар директно в резервоар за кондициониране на утайки. Добавянето на вар прави утайката инертна, повишава нейната порьозност и увеличава ефективността на последяващото и третиране във филтър преса.

Може да се нуждаете също от

Резервоар за кондициониране на утайки TAF

Резервоарът за кондициониране на утайки TAF® е изработен в цилиндрична форма от подсилен с фибростъкло полиестер, снабден е с миксер , системи за измерване на минимално (предотвратява работа на миксера при отсъствие на утайка) и максимално (предотвратява преливане на утайка) ниво и измервателна лента, която позволява визуален контрол на съдържанието. Процесът протичащ в предлаганото оборудване […]

Научете повече ↠
Шнек-смесител

Шнековете-смесители Draco® представляват смесител за добавки с високи транспортен капацитет (0,3-10m3/ч) и смесваща способност дължаща се на двойната му вътрешна система (два винта) изработен от неръждаема стомана. Предимствата на предлаганото оборудване са неговата ефикасна работа, малката площ необходима за разполагане и ниските разходи за поддръжка.

Научете повече ↠
Автоматична филтър преса

Автоматичната филтър преса е най-усъвършенствания модел в гамата на Draco®, който извършва пълния цикъл на обезводняване на утайките автоматично. Моделът е снабден с  хидравлична група, въздушна верига за продухване на утайки, системи за безопасност, разклащане на вала за подпомагане на изпадането на утайките, дренажен улей, авариент стоп и фланшови връзки.

Научете повече ↠
Безплатна консултация