Резервоар за кондициониране на утайки TAF

No ACF gallery field data found

Резервоарът за кондициониране на утайки TAF® е изработен в цилиндрична форма от подсилен с фибростъкло полиестер, снабден е с миксер , системи за измерване на минимално (предотвратява работа на миксера при отсъствие на утайка) и максимално (предотвратява преливане на утайка) ниво и измервателна лента, която позволява визуален контрол на съдържанието. Процесът протичащ в предлаганото оборудване представлява химическо кондициониране на утайките чрез добавяне на флокулантни реагенти и тяхното ефективно смесване подпомогнато от разбъркване през определени интервали от време. След завършване на тази предварителна обработка утайките биват обезводнявани чрез филтър преса.

 

Може да се нуждаете също от

Автоматична филтър преса

Автоматичната филтър преса е най-усъвършенствания модел в гамата на Draco®, който извършва пълния цикъл на обезводняване на утайките автоматично. Моделът е снабден с  хидравлична група, въздушна верига за продухване на утайки, системи за безопасност, разклащане на вала за подпомагане на изпадането на утайките, дренажен улей, авариент стоп и фланшови връзки.

Научете повече ↠
Шнек-смесител

Шнековете-смесители Draco® представляват смесител за добавки с високи транспортен капацитет (0,3-10m3/ч) и смесваща способност дължаща се на двойната му вътрешна система (два винта) изработен от неръждаема стомана. Предимствата на предлаганото оборудване са неговата ефикасна работа, малката площ необходима за разполагане и ниските разходи за поддръжка.

Научете повече ↠
Силоз за добавяне на вар TDC

Силозът за добавяне на вар TDC® е изработен от неръждаема стомана, разполага с транспортиращ шнек, вибрационно устройство и система за подаване на компресиран въздух предотвратяващи запушване на системата и измервателен уред, който отчита наличието на вар и предотвратява работа на шнека без наличие на материал. Предлаганото оборудване е специално проектирано с цел улеснено дозиране на […]

Научете повече ↠
Безплатна консултация